Gyönyörű bőr ajándékba

Ahogy közeleg a Karácsony, úgy egyre többen gondolkodunk el azon, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. A csodálatosan szép és fiatal bőr mindenkinek az álma. Ha Valami igazán hasznosat szeretnél párodnak, családtagjaidnak ajándékozni tudd, hogy a tündöklő szépség mindenkinek jól esne.Néhány tippel készültünk azoknak, akik az otthoni arcápolás csodáját szeretnék másokkal megosztani. Olvasd el, és biztosan tele leszel ötletekkel!1. lépés: Táplálás tisztítás közben isA gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.2. lépés: RadírozásA nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 3. lépés: Hidratáló bombaA felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator Mask, Hydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.


Ahogy közeleg a Karácsony, úgy egyre többen gondolkodunk el azon, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. A csodálatosan szép és fiatal bőr mindenkinek az álma. Ha Valami igazán hasznosat szeretnél párodnak, családtagjaidnak ajándékozni tudd, hogy a tündöklő szépség mindenkinek jól esne.

Néhány tippel készültünk azoknak, akik az otthoni arcápolás csodáját szeretnék másokkal megosztani. Olvasd el, és biztosan tele leszel ötletekkel!

1. lépés: Táplálás tisztítás közben is

A gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.

2. lépés: Radírozás

A nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 

3. lépés: Hidratáló bomba

A felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator MaskHydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.

Címkék: