Újabb elismerést söpört be a QMS bőrfiatalító rendszere

Csak napokkal azután, hogy a világ legjobb kozmetikumának kijáró díjat másodszor is odaítélték a !QMS Medicosmeticsnek, máris újabb kitüntetéssel díjazták a termékcsaládot. Ezúttal a LUX 2016 Hotel & Spa Awards-on került be a a !QMS a legjobbak közé.


Csak napokkal azután, hogy a világ legjobb kozmetikumának kijáró díjat másodszor is odaítélték a !QMS Medicosmeticsnek, máris újabb kitüntetéssel díjazták a termékcsaládot. Ezúttal a LUX 2016 Hotel & Spa Awards-on került be a a !QMS a legjobbak közé.A legjobb bőrápoló és spa kezelés specialistájának díját akaszthatta ki a !QMS család az egyre népesebbé váló dicsőség falára. A több, mint 20 éve sikert sikerre halmozó gyógykozmetikum család nemcsak kozmetikákban, de luxusszállodákban és ikonikus spa-kban is megtalálható szerte a világban. Afrikától Ázsiáig, gyönyörű környezetben várja a bőrfiatalítás specialistája a szépülni vágyó vendégeket. Félre eső szigeteken, hegyi menedékekben vagy éppen a nagyvárosok legforgalmasabb helyén is !QMS partnerek várják, hogy az immár többszörösen díjnyertes anti-aging gyógykozmetikumok előnyeit megosszák a fiatalos, rugalmas és hibátlan bőrre vágyókkal.

A termékcsaládról még többet megtudhat bárki, aki jelentkezik az októberben rendezett !QMS Anti-aging Konferenciára, ahol személyesen találkozhat a német kutató-fejlesztővel és a kezelésekben résztvevő kozmetikumokkal is.

A konferenciáról még több információ elérhető az esemény saját oldalán.

Címkék: