Egyszerű fűszerezésű csirkedarabok, amelyeknek mégis kellően különleges és intenzív az íze.

Csirkecombok édes chilivel ízesítve

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: 3

Csirkecombok édes chilivel ízesítve

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 3 ek olaj
  • 4 ek koreai bbq fűszerkeverék
  • 120 ml édes chiliszósz

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő közepes/magas hőfokra.
  2. A csirkecombokat vágjuk ketté és kenjük le alaposan olajjal a darabokat.
  3. Jöhet rá a fűszer (itt választhatunk más, kedvelt kombinációt is, a lényeg, hogy ne spóroljunk vele).
  4. Tegyük fel a grillre a húst 15-20 percre.
  5. Fordítsuk meg és jöhet újabb 10-15 perc, hogy teljesen átsüljön a hús.
  6. Az utolsó 5 percben kenjük le bőségesen az édes chilivel a combokat.
  7. Tálalás előtt pihentessük 10 percig a húst, majd rizzsel kínáljuk.