A fóliában gyorsan és aggodalom nélkül sütheted készre ezt az ízletes, könnyű fogást.

Fóliában sült tilápia édes-savanyú páccal

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: 2

Fóliában sült tilápia édes-savanyú páccal

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 4 szelet tilápia filé
  • 2 ek méz
  • 4 db lime
  • 2 marék kukorica
  • 2 ek koriander levél
  • 60 ml olívaolaj
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő magas hőfokra.
  2. Vágjunk négy nagyobb fóliát, és karikázzuk fel a 4 lime-ot.
  3. A fóliák közepére tegyük le a lime felét, majd jöhet rá a mézzel lekent halfilé.
  4. A halakat sózzuk, borsozzuk, a tetejükre pedig tegyük a lime másik felét.
  5. Osszuk el a csomagok között a kukoricát, a koriander leveleket és végül locsoljuk meg az egészet az olívaolajjal.
  6. Csomagoljuk be a halat teljesen és zárjuk le a széleket is.
  7. Tegyük fel a csomagokat a grillre és 15 perc alatt süssük készre.
  8. Amikor elkészült azonnal tálalhatjuk egy kis rizzsel.