A sushi vagy konzerv formában ismert tonhal a grillen is remekel. Elkészíteni percek kérdése, de az ízélmény sokáig veled marad majd.

Egyszerű vacsora: grillezett tonhal

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: 2

Egyszerű vacsora: grillezett tonhal

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 6 db tonhal steak
  • 1 ek olívaolaj
  • 4 g só
  • 2 g bors
  • 1 db citrom

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő közepes/magas hőfokra.
  2. A tonhal szeleteket kenjük le alaposan az olívaolajjal, majd fűszerezzük sóval, borssal.
  3. A grillre feltéve minkét oldalt süssük 4 percig, időnként fordítva rajta egyet.
  4. Zöldsalátával és a gerezdekre vágott citrommal kínáljuk.