Pár hozzávalóból készül ez a gyors és csípős vacsora.
Csípős csirkemell fűszeresen
írta: Peitli Csilla
Hozzávalók:
- 10 db csirkemell
- 200 ml almaecet
- 100 ml olaj
- 5 kk Worcestershire szósz
- 4 kk csípős paprika szósz
- 2 kk só
Elkészítés:
- Egy tálban keverjük össze az olajat, az ecetet, a szószokat és a sót.
- Az elkészített pácból 2 dl-nyit öntsünk a csirkékre és hagyjuk pihenni, amíg felfűt a grill. (Pár órával a sütés előtt is elkészíthetjük.)
- Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra és két zónás grillezésre.
- Amikor már meleg a grill, vegyük ki a húsokat a pácból (ezt öntsük is ki) és tegyük fel a grill hidegebb részére.
- Zárt tető alatt süssük 20-30 percig, egyszeri forgatással, időnként lekenve a félretett páccal.