Sajtos, baconös finomság, enyhén csípős ízzel. Étvágygerjesztő előételnek épp ideális.
Cheddar sajtos grillezett jalapeno
írta: Peitli Csilla
Hozzávalók:
- 24 db jalapeno paprika
- 85 g krémsajt
- 250 g cheddar sajt
- 12 szelet bacon
Elkészítés:
- Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
- Egy kis edényben keverjük össze a krémsajtot a reszelt cheddarral.
- A paprikákat vágjuk hosszában félbe, vegyük ki a magházat és töltsük meg őket 2 kiskanál krémsajttal.
- A bacont vágjuk ketté és minden töltött paprika köré tekerjünk egy darabot. Fogpiszkálóval rögzítsük.
- Ezután mehetnek fel a grillre a paprikák 8-10 percre.Gyakori forgatás mellett süssük addig, amíg a bacon kellően meg nem pirul.
- Guacamoléval vagy tejföllel kínáljuk.