-
Ünnepi töltött sertéskaraj
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.12.04
BővebbenA fűszeres darált hússal töltött porhanyós sertéskaraj egy lenyűgöző, látványos főétel, mely tökéletes vasárnapi vagy ünnepi ebéd. A sajtos, spenótos, darált ...
-
Malac borda ananászos-rumos pácban
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.03
BővebbenA klasszikus kókusz, ananász, rum hármas ezúttal egy merészen fűszerezett malac bordán köszön vissza. A kamado grillen sütött és füstös ...
-
Koreai, csípős csirkeszárny
- írta: Peitli Csilla
- 2025.12.03
BővebbenÉdes, csípős és nagyon finom ez a gyorsan elkészíthető csirkeszárny recept. A koreai és a japán hatás egyaránt érvényesül ebben ...
-
Füstölt fűszeres magvak
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.12.02
BővebbenEzt a nagyszerű füstölt csípős fűszeres nassolnivalót mindenki imádni fogja. Bármilyen olajos magból elkészíthető - például amerikai mogyoró, mandula, napraforgómag ...
-
Grillezett csirkemell "Cowboy" módra
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.11.05
BővebbenEz a népszerű grillezett csirkemell recept egyik variációja, amely fantasztikusan ízletes, igazi ízbomba. A bacon, a sajt és a jalapeno ...
-
Mézes lazac
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.11.01
BővebbenEbben a fogásban tökéletes egyensúlyban vannak az édes és a fűszeres ízek, így egy egyszerűen elkészíthető, mégis nagyszerű halételt kapunk, ...