Luxus masszázsélmény a Holt-tengeri só gyógyerejével otthonodban

Modern életünk egyik nagy előnye, hogy otthonod kényelmében is élvezheted azokat a csodákat, amiket a nagyvilág tartogat. Ha akarod az otthoni lejátszón hallgathatod az ír népzenét, a tévén nézheted az ausztrál kengurukat és most már a Holt-tengeri só gyógyhatását is felhasználhatod egészséged fokozására, anélkül, hogy ki kellene lépnek az otthonod biztonságából.


Az AquaFinesse holland gyártó ugyanis egy olyan vízkezelő adalékanyaggal érkezett, amelyik nemcsak medencéd víztisztaságát garantálja, hanem a holt-tengeri só gyógyhatását is. Változtasd masszázsmedencéd vizét gyógyvízzé, amiben elmerülve nemcsak a napi stressztől szabadulhatsz meg, de ápolhatod bőrödet is. 

Még nincs masszázsmedencéd? Akkor egy olyan kiváló eszköztől esel el, ami bizonyítottan javítja a kedélyállapotot, az egészséget és a stresszcsökkentésben is élen jár. A masszázsmedencékre gyakran luxus cikként tekintünk, holott az egészségbe fektetni sosem felesleges, legyen szó testi vagy lelki egészségről. 

Egy fárasztó, zsúfolt nap után belemerülni a meleg vízbe és a hidromasszázs fúvókákkal kimasszíroztatni a sajgó tagokat, felbecsülhetetlen. A medencében kipihenheted magad, felfrissülhetsz és elmélyítheted szociális kapcsolataidat. A meleg víz ölelésében mindenki könnyebben ellazul és erre hatalmas szükség van ebben az információ túltengésben tobzódó világban.

A Caldera Spas masszázsmedencékre már ránézni is öröm. Letisztult megjelenésük, elegáns és vonalvezetésük a BMW dizájncsapat munkáját dicséri, amelyben olyan apró, de jelentős részletek rejlenek, mint a külső és víz alatti hangulatvilágítás, az állítható nyakpárna és a személyre szabható jetek. A székek, fekvőhelyek kialakítása követi a test vonalát, hogy kényelmesebb legyen benne ülni és még a legerősebbre állított, masszírozó vízsugarak se lökjenek ki a helyedről. A medencékben pedig nem csak egyféle masszázs érhető el. Minden helyen más-más hatást, érzetet kiváló jetkombinációt találsz, hogy a fizikai állapotodhoz leginkább megfelelőt választhasd.

Ha pedig úgy érzed, hogy egy teljes testmasszázsra van szükséged, ami minden porcikádat ellazítja, csak használj ki minden helyet és a program végére teljesen felfrissülsz majd. A magas minőségű medencében minden rólad szól! A kényelmedért dolgozva fejlesztették ki a no bypass szűrést, hogy könnyebben tisztán tarthasd a vizet. A te költségeidre figyelve növelték a szabvány által megköveteltnél is biztosabb hőszigetelési kapacitását, hogy ne kerüljön havi 10 ezer forintnál többe az üzemeltetése, még mindennapi használat esetén se.

A Caldera Spas medencékben garantáltan jó kezekben leszel, ha pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz. Mert megérdemled a minőségi időtöltést és a nyugodt alvást!