A Konyhakiállítás sztárja

A szakács úgy süt az OFYR-on, mint ahogy Picasso fest a vásznon.  Nem csoda, hogy erre a műalkotásra  voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégi Konyhakiállításon. A Spatrend a stílus, az ízlés és az egészség nagykövete is, nem csak egy  kereskedés a sok közül. 

 


A szabad tűzön való sütés az emberiség egyik legősibb tevékenysége, talán ez is magyarázza az OFYR átütő sikerét. A földbe ásott tűzrakó helyeket idéző kerek parázstartó egyszerű kubusra van állítva, tetején egy gyűrű alakú platnival, amin a finom falatok sülnek.  Forma nem is lehetne ennél rafináltan egyszerűbb, de az anyag sem.

Az ember természetes közösségi formája a törzs és a körbeállható tűzrakóhely pont ezt az ősi életmódot idézi. 

A jólét a letisztult egyszerűségből származik, ami az OFYR esetében mai kor kényelmével párosul, mivel a grillezéshez minden szükséges eszköz használatra készen áll. 

A törzsközösségben élő emberek naponta 1-5 órát fordítottak élelemszerzéssel,  maguk loholtak a nyulak, őzek után, ezt ma már vásárlással is kiválthatjuk. A többi az mind szabadidő, amire ebben a felpörgött világban mindennél jobban vágyunk.

A sikerrecept: végy egy OFYR-t a kertbe, hívd meg a barátaidat, legyen pár jó recept és sütnivaló, meg egy nagy adag jókedv :)