„Nyaralás a magasban. Tériszonyosok kíméljenek!”

Valahogy így hangozhat az ausztráliai Lebegő ház hirdetése, mellyel reménybeli bérlőit keresi az ingatlan. A magasba nyúló póznán egyensúlyozó nyaraló csodálatos rálátást ad a kőhajításra terpeszkedő tengerre és a mindent körbeölelő zöld környezetre. Bár a környék fölé tornyosuló, majd negyven méter magas ingatlanból azért ez nem olyan nagy mutatvány.Akinek gondjai vannak a magassággal, esetleg nem érzi magát biztonságban egy üvegkalitkában, az még véletlenül se próbálja meg ide szervezni a pihenését. De akit nem zavar az ég közelsége és a talaj viszonylagos távolsága, annak itt a helye. A területet egyedül uraló házhoz már az odajutás is kihívásokban bővelkedik. Egy magasban ívelő hosszú, folyosószerű bejárat vezet az ingatlanhoz, aminek oldalfalai üvegből vannak. Ebből a nagyon is átlátszó matériából készültek továbbá az épületet körbeölelő terasz oldalai, de maga a ház is szinte csak üvegfallal rendelkezik. A tetőtől a padlóig húzódó hatalmas üvegtáblákon át élvezhetik a napsütést és a magasan szálló madarak látványát a bátor utazók. Ausztrália ikonikus ingatlanának számító több mint negyven éves pózna ház 2007-ben kezdte megújulását, majd egy öt évig tartó renoválás után nyerte el mai, modern és letisztult formáját. Elegáns és szellősen elhelyezett berendezési tárgyak, plafonról lecsüngő kandalló és vendégmarasztaló bőrkanapé kényeztetésére számíthat az, aki nem féli a magasságot, és kibérli a nyaralót. Ha tetszett a Feledésben látható égi ház, akkor itt a helyed. Bár Tom Cruise-t nem tudunk garantálni!


Valahogy így hangozhat az ausztráliai Lebegő ház hirdetése, mellyel reménybeli bérlőit keresi az ingatlan.

A magasba nyúló póznán egyensúlyozó nyaraló csodálatos rálátást ad a kőhajításra terpeszkedő tengerre és a mindent körbeölelő zöld környezetre. Bár a környék fölé tornyosuló, majd negyven méter magas ingatlanból azért ez nem olyan nagy mutatvány.

Akinek gondjai vannak a magassággal, esetleg nem érzi magát biztonságban egy üvegkalitkában, az még véletlenül se próbálja meg ide szervezni a pihenését. De akit nem zavar az ég közelsége és a talaj viszonylagos távolsága, annak itt a helye. A területet egyedül uraló házhoz már az odajutás is kihívásokban bővelkedik. Egy magasban ívelő hosszú, folyosószerű bejárat vezet az ingatlanhoz, aminek oldalfalai üvegből vannak. Ebből a nagyon is átlátszó matériából készültek továbbá az épületet körbeölelő terasz oldalai, de maga a ház is szinte csak üvegfallal rendelkezik. A tetőtől a padlóig húzódó hatalmas üvegtáblákon át élvezhetik a napsütést és a magasan szálló madarak látványát a bátor utazók.

Ausztrália ikonikus ingatlanának számító több mint negyven éves pózna ház 2007-ben kezdte megújulását, majd egy öt évig tartó renoválás után nyerte el mai, modern és letisztult formáját. Elegáns és szellősen elhelyezett berendezési tárgyak, plafonról lecsüngő kandalló és vendégmarasztaló bőrkanapé kényeztetésére számíthat az, aki nem féli a magasságot, és kibérli a nyaralót. Ha tetszett a Feledésben látható égi ház, akkor itt a helyed. Bár Tom Cruise-t nem tudunk garantálni!

Címkék: