Téli kert luxuskivitelben a wellness otthona is lehet

Hatalmas területen rengeteg wellness termék közül válogathat az, aki kilátogat Ürömre, a SpaTrendhez. Kerti bútorok, grillek, masszázsmedencék, árnyékolók és szaunák széles választéka várja az érdeklődőket, amelyek hamarosan megújult környezetben tündökölhetnek. Hogy néz majd ki az új bemutatóterem?


A SpaTrend hatalmas, több, mint 1300 négyzetméteres bemutatóterme hamarosan megújul. Hogy hogyan? A cég egy pályázatot írt ki, hogy megtalálja azt a terezőt, akinek ötletei végül megvalósulhatnak. A 16 döntős munkáját bemutató sorozatunk főszereplője ezúttal Kiszely Beáta, aki egészen különleges hangulatot álmodott meg a bemutatótérbe.

''Annyival többet, amennyire szükséges, olyan szépen, amennyire lehetséges.''

A pálmaházak, a keleties hangulat és a látványos építészeti elemek ötvözete annyira elegáns és finom, hogy elfeledteti a terem eredeti méretét. A színek játéka közel hozza a wellnesshez amúgy is szorosan kapcsolódó természeti elemeket és szó szerint piedesztálra emeli a minőségi kikapcsolódást szolgáló luxustermékeket.

Neked elnyerte tetszésedet az elegáns formák sokasága és a különleges térrendezés? Ha tetszett Kiszely Beáta munkája, akkor szavazz terveire, hogy övé lehessen a közönségdíj, te pedig értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Kiszely Beáta oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezővel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.