- írta: Peitli Csilla
Egy grill, amit a legnagyobb kánikulában is öröm használni
- írta: Peitli Csilla
- 2018.08.16
A nyár a legnépszerűbb hónap grillezés szempontjából, de a kánikulában aforró tűz mellett állni, finoman szólva is kihívás. A nyílt lánggal égő faszenes grillek és a gázgrillek mellett van azonban egy harmadik opció: a kerámia grill!
A kerámia grillek zárt tető alatt, remek hőtartással doloznak, amelynek nyáron is hasznát vehetjük. Mivel a tető a sütés egésze alatt zárva van, kevesebb hő szökik ki, a kerámia anyagán pedig szinte semmi nem jön át, így a grill fala kézzel is bátran megérinthető.
A grill közelében tehát csak egy kicsit van melegebb, mint máshol a kertben, emiatt sokkal kellemesebb ezta hagyományos technológián alapuló grillt választani. A remek hőkeringetés miatt az ételek is egyenletesen, és gyorsan sülnek meg a kerámia grillben, és a sütést még olyan kiegészítők is segítik, mint a Kamado Chefre szerelt rakodó polcok.
Ez a grilltípus is faszénnel működik, de egy betöltés rendkívül hosszú ideig melegíti a grillt - nem kell gyakran az utántöltéssel bajlődni - és így élvezheti a faszénen sült étel különleges aromáját is!
Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.