A békacomb lenyűgözte a grillezés kedvelőit

Az ország legfanatikusabb grill szakácsai mérik össze tudásukat az interneten. A grillreceptek.hu grillversenye sok ezer grillezni imádó honfitársunknak indította el a fantáziáját. Néhány hazai bátor jelentkező már feltöltötte kedvenc saját receptjeit, amit a közönség nagy élvezettel olvasgat és szavazataival díjaz. Vajon ki lesz az ország kedvenc grillszakácsa?A fenti képen látható békacomb kreáció, vagy ahogy szakácsunk nevezi, Grillezett békacombok zöldséges, baconos grillkenyérrel, nagy sikernek örvend. A recept ugyan megosztja a szavazókat, de nyom nélkül biztosan nem hagyja virtuális ízlelőbimbóinkat. A Facebook-on megjelent bejegyzés is sokak "kedvelését" hozta a Cookfather néven ismert szakácsunk számára. Csabig álnevű szakácsunk Roséban pácolt kacsamelle is sokak fantáziáját megmozgatta. Nem csodálom, hiszen a tálalás itt is nagyon ínycsiklandozó.Szintén felkeltette az érdeklődésemet a Konyakos Bárányborda Diókéregben, amelyet Attika19 álnevű szakácsunk készített.Nekem személyes kedvencem a grillezett kecskesajt, ezért ajánlom mindenki figyelmébe.A Tokaji rozmaringos báránylapocka igazi ínyencségnek hangzik, bár szívesen megnéztem volna, hogy hogyan néz ki tálalva.A grillverseny még korántsem ért véget, valójában éppen csak elkezdődött. Reméljük, hogy Magyarország legjobb séfjei a következő hetekben is elkápráztatnak majd minket fantasztikus kreációikkal, és ha az időjárás is melléjük szegődik, a szabadban készült videóikat is láthatjuk hamarosan.


Az ország legfanatikusabb grill szakácsai mérik össze tudásukat az interneten. A grillreceptek.hu grillversenye sok ezer grillezni imádó honfitársunknak indította el a fantáziáját. Néhány hazai bátor jelentkező már feltöltötte kedvenc saját receptjeit, amit a közönség nagy élvezettel olvasgat és szavazataival díjaz. Vajon ki lesz az ország kedvenc grillszakácsa?

A fenti képen látható békacomb kreáció, vagy ahogy szakácsunk nevezi, Grillezett békacombok zöldséges, baconos grillkenyérrel, nagy sikernek örvend. A recept ugyan megosztja a szavazókat, de nyom nélkül biztosan nem hagyja virtuális ízlelőbimbóinkat. A Facebook-on megjelent bejegyzés is sokak "kedvelését" hozta a Cookfather néven ismert szakácsunk számára. Csabig álnevű szakácsunk Roséban pácolt kacsamelle is sokak fantáziáját megmozgatta. Nem csodálom, hiszen a tálalás itt is nagyon ínycsiklandozó.

Szintén felkeltette az érdeklődésemet a Konyakos Bárányborda Diókéregben, amelyet Attika19 álnevű szakácsunk készített.Nekem személyes kedvencem a grillezett kecskesajt, ezért ajánlom mindenki figyelmébe.

A Tokaji rozmaringos báránylapocka igazi ínyencségnek hangzik, bár szívesen megnéztem volna, hogy hogyan néz ki tálalva.

A grillverseny még korántsem ért véget, valójában éppen csak elkezdődött. Reméljük, hogy Magyarország legjobb séfjei a következő hetekben is elkápráztatnak majd minket fantasztikus kreációikkal, és ha az időjárás is melléjük szegődik, a szabadban készült videóikat is láthatjuk hamarosan.

Címkék: