Csak grillezz, és légy te a legjobb! Séf a Rácson receptverseny újratöltve

  • írta:
  • 2016.03.09

Most jön a harmadik menet! Készülhetnek a grillezés szerelmesei, mert itt az idei év egyik legnagyobb gasztronómiai durranása: újra meghirdették ugyanis a tavaly és tavalyelőtt már nagy sikerrel futott Séf a Rácson grillséf versenyt. Az országos online receptversenyt, amely győztesének akár az egész élete megváltozhat.A tét három luxus grillkészülék és az egyik legmenőbb grillmárka séfje cím a Séf a Rácson idei versenyében. Ez az ország első kreatív online receptbajnoksága, amelyről nem lenne jó lemaradnia senkinek, aki a gasztronómia iránt érdeklődik.  A rendhagyó megmérettetésen a versenyzők először online, kreatív grillreceptjeikkel versenyeznek.  Egy komoly, több fordulós küzdelemben vesznek részt, melyben hétről hétre, de néha napról-napra kell új kreációkat kiötleniük. Receptjüket természetesen el kell készíteniük, hiszen csak fotóval együtt léphetnek túl egy-egy fordulón. De van videós feladat is, ahol megmutathatják kommunikációs képességeiket. A közönség és az olvasók pedig szavazataikkal döntenek. Valamint a négytagú zsűri, amely komoly szakemberekből áll:. köztük a tévés műsorvezető és étteremtulajdonos Gianni is, aki az áprilisi élő döntőn személyesen értékeli majd a döntősöket.    És hogy mi a nyeremény? A végső nyertes nem csak egy profi grillt vihet haza a kertjébe, vagy teraszára, de egy szezonon keresztül ő lehet a Broil King séfje, részt vehet a szervező cég rendezvényein, mint grillséf – tehát akár az egész élete megváltozhat.  A 2015-ös boldog nyertes és nyereményeA versenyt a Broil King Grillek magyarországi forgalmazója, a SpaTrend jegyzi. A cég egyébként is évek óta elkötelezett a grillezés és a bbq kultúra terjesztésében.A Séf a Rácson több szempontból is rendhagyó. Hiszen ez az első olyan séfverseny, amelyben csak grillételeket készítenek a versenyzők. A szabadban grillezés egy teljesen más műfaj, de mivel profi séfek és akár teljesen amatőr gasztro-rajongók is jelentkezhetnek, így nagy meglepetések is lehetnek.  Ami még érdekes, hogy a versenyzőket szinte végig csak virtuálisan követjük az egyes fordulókban, először csak a döntőben látjuk őket személyesen. Ez rettenetesen  izgalmas. – mondja Vezse Roland, a grillreceptek.hu tulajdonosa, a verseny szervezője. Ha kedvet kaptál és Te is rajongsz a finom ételek ls a grillezés iránt, kattints most és jelentkezz!


Most jön a harmadik menet! Készülhetnek a grillezés szerelmesei, mert itt az idei év egyik legnagyobb gasztronómiai durranása: újra meghirdették ugyanis a tavaly és tavalyelőtt már nagy sikerrel futott Séf a Rácson grillséf versenyt. Az országos online receptversenyt, amely győztesének akár az egész élete megváltozhat.

A tét három luxus grillkészülék és az egyik legmenőbb grillmárka séfje cím a Séf a Rácson idei versenyében. Ez az ország első kreatív online receptbajnoksága, amelyről nem lenne jó lemaradnia senkinek, aki a gasztronómia iránt érdeklődik.
 

A rendhagyó megmérettetésen a versenyzők először online, kreatív grillreceptjeikkel versenyeznek.  Egy komoly, több fordulós küzdelemben vesznek részt, melyben hétről hétre, de néha napról-napra kell új kreációkat kiötleniük. Receptjüket természetesen el kell készíteniük, hiszen csak fotóval együtt léphetnek túl egy-egy fordulón. De van videós feladat is, ahol megmutathatják kommunikációs képességeiket. A közönség és az olvasók pedig szavazataikkal döntenek. Valamint a négytagú zsűri, amely komoly szakemberekből áll:. köztük a tévés műsorvezető és étteremtulajdonos Gianni is, aki az áprilisi élő döntőn személyesen értékeli majd a döntősöket.  

 

 

És hogy mi a nyeremény? A végső nyertes nem csak egy profi grillt vihet haza a kertjébe, vagy teraszára, de egy szezonon keresztül ő lehet a Broil King séfje, részt vehet a szervező cég rendezvényein, mint grillséf – tehát akár az egész élete megváltozhat. 

 A 2015-ös boldog nyertes és nyereménye

A versenyt a Broil King Grillek magyarországi forgalmazója, a SpaTrend jegyzi. A cég egyébként is évek óta elkötelezett a grillezés és a bbq kultúra terjesztésében.

A Séf a Rácson több szempontból is rendhagyó. Hiszen ez az első olyan séfverseny, amelyben csak grillételeket készítenek a versenyzők. A szabadban grillezés egy teljesen más műfaj, de mivel profi séfek és akár teljesen amatőr gasztro-rajongók is jelentkezhetnek, így nagy meglepetések is lehetnek.  Ami még érdekes, hogy a versenyzőket szinte végig csak virtuálisan követjük az egyes fordulókban, először csak a döntőben látjuk őket személyesen. Ez rettenetesen  izgalmas. – mondja Vezse Roland, a grillreceptek.hu tulajdonosa, a verseny szervezője. 

Ha kedvet kaptál és Te is rajongsz a finom ételek ls a grillezés iránt, kattints most és jelentkezz!

Címkék: