- írta: Peitli Csilla
Ennél egy igazán tökéletes steaket? Grillezd rózsabors kéregben, hogy bejön, az biztos
Szaftos, füstös, ízes marhahús – már a látványa is kicsalja belőlünk a mániákus húsimádót. A Séf a Rácson versenyzője pontosan megtalálta rajtunk a nyálelválasztás gombot, aztán szépen megnyomta…Folyamatosan érkeznek a receptek az ország első online grillséf versenyére, a gasztronómiai megmérettetésre, amelyen immár harmadik éve amatőrök és profik versengenek, hogy megnyerjék a tökéletes álomgrillt. A Séf a Rácson grillrecept verseny rendesen beindult, egyelőre igazi, profi, kifogástalan receptek versengenek a szavazatokért a weboldalon. Ezek közé tartozik a BOBEK nevű versenyző receptje is: az érlelt Rib eye steak rózsabors kéregben grillezve. A tavalyi széria harmadik helyezettje idén is azonnal regisztrált, grill-lapátot ragadott és már az első ételével felrakta magát a legjobbak polcára. Alapanyagnak szárazon érlelt, jókora darab angus marhahúst választott, melyet kamado technikával, kerámia grillben, ráadásul rózsaborsba csomagolva sütött tökéletesre. A mellé tálalt blansírozott zöldségekkel egyszerűen tökéletes tavaszi, kerti fogás. Ha te is megkóstolnád a steaket, itt szavazhatsz a receptre.Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.
Szaftos, füstös, ízes marhahús – már a látványa is kicsalja belőlünk a mániákus húsimádót. A Séf a Rácson versenyzője pontosan megtalálta rajtunk a nyálelválasztás gombot, aztán szépen megnyomta…
Folyamatosan érkeznek a receptek az ország első online grillséf versenyére, a gasztronómiai megmérettetésre, amelyen immár harmadik éve amatőrök és profik versengenek, hogy megnyerjék a tökéletes álomgrillt. A Séf a Rácson grillrecept verseny rendesen beindult, egyelőre igazi, profi, kifogástalan receptek versengenek a szavazatokért a weboldalon.
Ezek közé tartozik a BOBEK nevű versenyző receptje is: az érlelt Rib eye steak rózsabors kéregben grillezve. A tavalyi széria harmadik helyezettje idén is azonnal regisztrált, grill-lapátot ragadott és már az első ételével felrakta magát a legjobbak polcára.
Alapanyagnak szárazon érlelt, jókora darab angus marhahúst választott, melyet kamado technikával, kerámia grillben, ráadásul rózsaborsba csomagolva sütött tökéletesre. A mellé tálalt blansírozott zöldségekkel egyszerűen tökéletes tavaszi, kerti fogás.
Ha te is megkóstolnád a steaket, itt szavazhatsz a receptre.
Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.