Ennél egy igazán tökéletes steaket? Grillezd rózsabors kéregben, hogy bejön, az biztos

  • írta:
  • 2017.03.28

Szaftos, füstös, ízes marhahús – már a látványa is kicsalja belőlünk a mániákus húsimádót. A Séf a Rácson versenyzője pontosan megtalálta rajtunk a nyálelválasztás gombot, aztán szépen megnyomta…Folyamatosan érkeznek a receptek az ország első online grillséf versenyére, a gasztronómiai megmérettetésre, amelyen immár harmadik éve amatőrök és profik versengenek, hogy megnyerjék a tökéletes álomgrillt. A Séf a Rácson grillrecept verseny rendesen beindult, egyelőre igazi, profi, kifogástalan receptek versengenek a szavazatokért a weboldalon.  Ezek közé tartozik a BOBEK nevű versenyző receptje is: az érlelt Rib eye steak rózsabors kéregben grillezve. A tavalyi széria harmadik helyezettje idén is azonnal regisztrált, grill-lapátot ragadott és már az első ételével felrakta magát a legjobbak polcára. Alapanyagnak szárazon érlelt, jókora darab angus marhahúst választott, melyet kamado technikával, kerámia grillben, ráadásul rózsaborsba csomagolva sütött tökéletesre. A mellé tálalt blansírozott zöldségekkel egyszerűen tökéletes tavaszi, kerti fogás. Ha te is megkóstolnád a steaket, itt szavazhatsz a receptre.Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.


Szaftos, füstös, ízes marhahús – már a látványa is kicsalja belőlünk a mániákus húsimádót. A Séf a Rácson versenyzője pontosan megtalálta rajtunk a nyálelválasztás gombot, aztán szépen megnyomta…

Folyamatosan érkeznek a receptek az ország első online grillséf versenyére, a gasztronómiai megmérettetésre, amelyen immár harmadik éve amatőrök és profik versengenek, hogy megnyerjék a tökéletes álomgrillt. A Séf a Rácson grillrecept verseny rendesen beindult, egyelőre igazi, profi, kifogástalan receptek versengenek a szavazatokért a weboldalon.

 

 

Ezek közé tartozik a BOBEK nevű versenyző receptje is: az érlelt Rib eye steak rózsabors kéregben grillezve. A tavalyi széria harmadik helyezettje idén is azonnal regisztrált, grill-lapátot ragadott és már az első ételével felrakta magát a legjobbak polcára.

 

Alapanyagnak szárazon érlelt, jókora darab angus marhahúst választott, melyet kamado technikával, kerámia grillben, ráadásul rózsaborsba csomagolva sütött tökéletesre. A mellé tálalt blansírozott zöldségekkel egyszerűen tökéletes tavaszi, kerti fogás.

 

Ha te is megkóstolnád a steaket, itt szavazhatsz a receptre.

Jelentkezz te is Séf a Rácson receptversenyre és nyerd meg az álomgrillt! Kattints most.

Címkék: