- írta: Peitli Csilla
Erőt adó leves télre: Grillezett tárkonyos csirkeleves
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.26
A grillezett levesek egészen új lehetőségeket nyitnak meg azok előtt, akik nem félnek letérni a megszokott ösvényekről. A tárkonyos csirkeleves sült zöldségekkel tartalmas és ízekben gazdag fogás, tökéletes hűvösebb tavaszi napokra.
A grillezett levesek egészen új lehetőségeket nyitnak meg azok előtt, akik nem félnek letérni a megszokott ösvényekről. A tárkonyos csirkeleves sült zöldségekkel tartalmas és ízekben gazdag fogás, tökéletes hűvösebb tavaszi napokra.
Először is a páchoz valókat összekeverjük. A csirkemelleket pár órára benne hagyjuk, addig a zöldségeket megtisztítjuk, a gombák kivételével 1 cm vastagra szeljük.
A húst közepesen forró parázson sütjük, először a bőrös felét, majd ha a fele megsült, megfordítjuk. Közben a zöldségeket is megkenjük a zöldfűszeres olajjal, megsütjük, falatnyi darabokra vágjuk, melegen tartjuk. A levest egy lábasban, vagy nagyobb konzervdobozban felmelegítjük, hozzáadjuk a tárkonyt. Hozzáöntjük a tejszínt, citromlével savanyítjuk ízlés szerint. Csak forróra melegítsük, nem kell forralni!
A folytatásért kattints ide.
Ha ön is régóta szeretne rátalálni az igényeinek teljes mértékben megfelelő grillsütőre, ami az év bármely napján megbízható, magas teljesítményt nyújt, az egyik legextrémebb téli időjárási viszonyokkal rendelkező országban megtervezett és gyártott Broil King berendezéseiben nem fog csalódni! Készüljön már most a tavaszi grillszezonra: látogasson el a SpaTrend Outdoor Design MaxCity bemutatótermébe, és találja meg az ideális berendezést újévi akciónk keretein belül!