Ezzel a recepttel nehéz lesz versenyt futni! Strucc a Rácson

  • írta:
  • 2016.03.13

Felejtsük el az unalmas ízeket és húsokat! Ha grillezésről van szó, nem érdemes megállni az egyszerű csirke-, sertés-, vagy marhahúsnál. Csináljunk valami igazán meglepőt és meg se álljunk a legelső üzletig, ahol strucchúst kaphatunk. Igen, nem tévedés, itt a strucc grillezve egy elképesztő receptben!Hivatalosan is elindult a grillszezon! A hosszú hétvégén már egyértelműen a levegőben érezni a kertekben füstölgő grillek összetéveszthetetlen illatait. Ha viszont már vesszük a fáradságot, hogy összerakunk egy grillpartit, semmiképp ne álljunk meg a berögződött szokásoknál, hiszen egy-egy meglepő fogás azonnal a grillezés királyaként mutathat minket vendégeink előtt.  Jól tudja ezt a Séf a Rácson online receptverseny egyik résztvevője is. Hiszen még alig indult el az országos séfverseny, az egyik jelentkező máris egy elképesztően különleges és egzotikus húsfajtát tett a grillre. A tavalyi verseny egyik legjobbja Cooky idén is jelentkezett a versenysorozatba és rögtön magasra tette a lécet nem éppen mindennapi receptjével:. a narancsszószos kardamomos strucc steak selyem burgonyapürével, blansírozott zöldségekkel már hallásra is hihetetlen gasztronómiai utazásnak tűnik. A recept leírása pedig igen kreatív, külön ötletekkel lát el minket és apró fortélyokkal a tökéletes ízekért.  A strucc egyébként Afrika több területén honos, ahol egyáltalán nem számít furcsának a ma élő legnagyobb madárfaj fogyasztása bármilyen formában. De manapság már Európa sok országában is tenyésztik igen ízletes húsa miatt, valamint a tojása is kedvelt.Ha te is szívesen kipróbálnád, olvasd el az egzotikus receptet és ne felejts el szavazni! Még lehet jelentkezni a grillséf versenyre, kattints, és jelentkezz az értékes díjakért! 


Felejtsük el az unalmas ízeket és húsokat! Ha grillezésről van szó, nem érdemes megállni az egyszerű csirke-, sertés-, vagy marhahúsnál. Csináljunk valami igazán meglepőt és meg se álljunk a legelső üzletig, ahol strucchúst kaphatunk. Igen, nem tévedés, itt a strucc grillezve egy elképesztő receptben!


Hivatalosan is elindult a grillszezon! A hosszú hétvégén már egyértelműen a levegőben érezni a kertekben füstölgő grillek összetéveszthetetlen illatait. Ha viszont már vesszük a fáradságot, hogy összerakunk egy grillpartit, semmiképp ne álljunk meg a berögződött szokásoknál, hiszen egy-egy meglepő fogás azonnal a grillezés királyaként mutathat minket vendégeink előtt.

 

 

Jól tudja ezt a Séf a Rácson online receptverseny egyik résztvevője is. Hiszen még alig indult el az országos séfverseny, az egyik jelentkező máris egy elképesztően különleges és egzotikus húsfajtát tett a grillre. A tavalyi verseny egyik legjobbja Cooky idén is jelentkezett a versenysorozatba és rögtön magasra tette a lécet nem éppen mindennapi receptjével:. a narancsszószos kardamomos strucc steak selyem burgonyapürével, blansírozott zöldségekkel már hallásra is hihetetlen gasztronómiai utazásnak tűnik. A recept leírása pedig igen kreatív, külön ötletekkel lát el minket és apró fortélyokkal a tökéletes ízekért.

 

 

A strucc egyébként Afrika több területén honos, ahol egyáltalán nem számít furcsának a ma élő legnagyobb madárfaj fogyasztása bármilyen formában. De manapság már Európa sok országában is tenyésztik igen ízletes húsa miatt, valamint a tojása is kedvelt.

Ha te is szívesen kipróbálnád, olvasd el az egzotikus receptet és ne felejts el szavazni!

 

Még lehet jelentkezni a grillséf versenyre, kattints, és jelentkezz az értékes díjakért! 

Címkék: