- írta: Peitli Csilla
Füstös ízek és modern technológia
- írta: Mező Dóra
- 2017.06.15
A tradíciók megőrzése életünk rengeteg területén fontos szempontnak számít. A múlt értékeinek megőrzése azonban nem egyenlő a jelenkor lehetőségeinek figyelmen kívül hagyásával. A Broil King szakemberei pontosan ebben a szellemben alkották meg a KEG névre keresztelt szériát, ami a régi és új vívmányok legjavát ötvözve tökéletes grillélményt kínál.
A tradíciók megőrzése életünk rengeteg területén fontos szempontnak számít. A múlt értékeinek megőrzése azonban nem egyenlő a jelenkor lehetőségeinek figyelmen kívül hagyásával. A Broil King szakemberei pontosan ebben a szellemben alkották meg a KEG névre keresztelt szériát, ami a régi és új vívmányok legjavát ötvözve tökéletes grillélményt kínál.
A Kamado formáját a legmodernebb technológiák alkalmazásával álmodták újra a tervezők: a hőlégkeveréses eljárással működő faszenes grillező és füstölő duplafalú acél testének és speciális hőszigetelésének köszönhetően, a sütő belsejében akár 300-400 Celsius-fok is izzhat, ez azonban a külső borításon egyáltalán nem érezhető. A masszív berendezés nem csupán biztonságos, de használatát, áthelyezését és szállítását tekintve is rendkívül praktikus.
Ha ön is professzionális, prémium minőségű grillsütőre vágyik, kattintson a Spatrend weboldalára, vagy kérje szakembereink segítségét bemutatótermeink egyikében!