Különleges grillvásárral indul az idei grillszezon

Az idei grillszezon különleges eseménysorozattal indul. A kanadai grillóriás két naposra tervezett rendezvénye mind a professzionális grillszakértők, mind a grillezés szerelmesei számára megnyitja a 2016-os szezont. A Broil King sok meglepetéssel készül március 4-ére és 5-ére.


Az idei grillszezon különleges eseménysorozattal indul. A kanadai grillóriás két naposra tervezett rendezvénye mind a professzionális grillszakértők, mind a grillezés szerelmesei számára megnyitja a 2016-os szezont. A Broil King sok meglepetéssel készül március 4-ére és 5-ére. 

A két napos esetmény első napja a profiknak szól. A Broil King kanadai képviselője így nyilatkozott: "Eljött az idő arra, hogy minden grillezéssel foglalkozó profi megismerje márkánk erősségeit." A grillezést megtestesítő gyártó ugyanis most először szervezte közép-kelet-európai konferenciáját egyenesen Magyarországra. Nathan Wheeler azt is elmondta, hogy a magyarok egyre növekvő igényessége és minőség iránti elkötelezettsége teszi létjogosulttá ezt a rendhagyó konferenciát.

A grillezés konferenciája szombaton nyílik a nagyközönség számára. Szertettel vár a cég mindenkit, aki érdeklődik a grillezés, a minőségi grillsütők, valamint grill eszközök iránt. A Broil King most mutatja be vadonatúj és teljes kínálatát, de jelen lesznek a Kamado Chef profi kerámia grillsütői is. 

A rendezvényen a többszörös német grillbajnok, Peter Zeitler is jelen lesz, aki tudása legjavát bevetve készít inycsiklandozó falatkákat. Szombatra minden érdeklődőt szeretettel vár a Broil King csapata.

Ha érdeklődik a rendezvény iránt, akkor látogassa meg a Nemzetközi Grill Nap weboldalát.

Címkék: