Lányok az országos séfversenyen

Új versenyzőkkel bővült a nemrég indult hazai séfverseny, a Séf a Rácson. A magyar szakácsok között tegnap megjelentek receptjeikkel a női versenyzők. Geska nem is akármilyen kreációval debütált, és receptje máris elindult a legjobbak felé.A szavazatok alapján a középmezőnyből az él felé tart Geska Mézes-szójás csirkéje. A vörös húsokat nélkülőző, nőiesnek mondható recept úgy tűnik, sokak kedvence lett.Nagyon várjuk a lányok többi receptjét is, mert biztosak vagyunk abban, hogy méltó kihívói lesznek a férfiak grill-költeményeinek.    


Új versenyzőkkel bővült a nemrég indult hazai séfverseny, a Séf a Rácson. A magyar szakácsok között tegnap megjelentek receptjeikkel a női versenyzők. Geska nem is akármilyen kreációval debütált, és receptje máris elindult a legjobbak felé.

A szavazatok alapján a középmezőnyből az él felé tart Geska Mézes-szójás csirkéje. A vörös húsokat nélkülőző, nőiesnek mondható recept úgy tűnik, sokak kedvence lett.

Nagyon várjuk a lányok többi receptjét is, mert biztosak vagyunk abban, hogy méltó kihívói lesznek a férfiak grill-költeményeinek.

 

 

 

 

Címkék: