Levest a grillről? Jó választás!

Látványos és kivételesen finom variáció a hagyományos hagymalevesre, amely a grillen készül igazán különlegesre. Vendégvárónak és nem mindennapi alkalmakra tökéletes választás!


Látványos és kivételesen finom variáció a hagyományos hagymalevesre, amely a grillen készül igazán különlegesre. Vendégvárónak és nem mindennapi alkalmakra tökéletes választás!

Melegítsd elő a grillt közepesen melegre.

Pucold meg a hagymákat és vágd le a tetejüket, valamint a gyökérzetet is úgy, hogy a hagymát lehetőleg ne vág le nagyon.

Ezután vágd be felülről a hagymát, úgy hogy a fej egyben maradjon. Először egyik irányba ejt metszéseket (de ne vágj le az aljáig), majd erre merőlegesen is vágd be a hagymát.

Mindegyik hagymát külön-külön ültesd fel egy dupla rétegű nagy alufóliára és kezd el egy fészket készíteni körülötte.

Ha ez már megvan, akkor a négyfelé osztott vajat nyomkodd bele a hagyma tetejébe.

Erre tedd rá a leveskockákat, majd öntsd nyakon az egészet a vízzel és a fehérborral.

Óvatosan csomagold be őket és tedd fel a grillre, hogy elkészüljön.

A recept folytatása és a pontos hozzávalók listája, itt található.

Tudjon meg többet professzionális kanadai grillekről, ismerje meg az amerikai Hot Spring masszázsmedencék, vagy épp az esztétikus kerti bútorok által kínált lehetőségeket: látogasson el a több mint 3000 m2-es ürömi bemutatóterembe, ahol szakemberektől kaphat választ kérdéseire!

Címkék: