Napi grillrecept: Vodka-narancsban marinált grill oldalas

Ha a vodka narancsot koktélon kívül az ételedben is kipróbálnád, most megteheted. A grillre való oldalasnak remekül áll ez az ízkombináció, ha bevállalod a több órás lassú sütést hozzá.


Ha a vodka narancsot koktélon kívül az ételedben is kipróbálnád, most megteheted. A grillre való oldalasnak remekül áll ez az ízkombináció, ha bevállalod a több órás lassú sütést hozzá.

Az enyhén édeskés, citrusos pác friss ízzel emeli ki a grillezett oldalas robosztusságát. A lassú sütéshez ideális receptet elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de a hús mellé felszolgált rácsos burgonya a gyerekeket is leveszi majd a lábáról.

A páchoz a vöröshagymát apró kockákra vágjuk és olivaolajon üvegesre pirítjuk. Rászórjuk a kristálycukrot és a hagymával együtt karamellizáljuk. Ezután ráöntjük a kifacsart narancsok, citromok levét és miután egyet rottyan hozzáadjuk a többi összetevőt, és készre főzzük.

A recept folytatását itt találod.

Címkék: