- írta: Bácsalmási Katalin
Napi grillreceptünk: 7 up-os csirke
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.10
A különleges alapanyagú pácok közé tartozik a 7 up-os csirke pácleve, ami szójaszósszal, fokhagymával és tormával együtt képezi az ellenálhatatlan ízkombincáiót. Egyedi és rafinált ízeket hoz össze a szénsavas üdítő, amely feldobja az egyszerű csirkemellet is.
A különleges alapanyagú pácok közé tartozik a 7 up-os csirke pácleve, ami szójaszósszal, fokhagymával és tormával együtt képezi az ellenálhatatlan ízkombincáiót. Egyedi és rafinált ízeket hoz össze a szénsavas üdítő, amely feldobja az egyszerű csirkemellet is.
Első rétegében kicsit bevágd. (Nem kell rányomni a kést.)
A csirkéket tedd egy magasított falú edénybe és öntsd rá a pácot, majd tedd be a hűtőbe 2 órára.
Közben közepes hőfokra melegítsd fel a grillt.
A recept többi részét a www.grillreceptek.hu oldalon találod.