- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Báránylapocka pálinkás aszaltszilvával töltve
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.04
Már a húsvétra készülve egy olyan bárány receptet hoztunk el számodra, amelyben a pálinka is előkelő helyet kapott. Mert az aszalt szilva és a pálinka jó párost alkot, még a grillen is. A felnőttek számára készülő báránylapocka a húsvéti vacsora sztárja lehet.
Már a húsvétra készülve egy olyan bárány receptet hoztunk el számodra, amelyben a pálinka is előkelő helyet kapott. Mert az aszalt szilva és a pálinka jó párost alkot, még a grillen is. A felnőttek számára készülő báránylapocka a húsvéti vacsora sztárja lehet.
- A lapockát szépen kiterítjük - ha túl vastag a hús akkor kicsit kiveregetjük.
- Bekenjük zúzott fokhagymával, megszórjuk apróra vágott rozmaringgal és a közepére rakjuk a pálinkába áztatott szilvát.
- Feltekerjük, és összekötözzük.
- Folytatásért kattints ide.