- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Bélszín salátaöntettel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.24
A sütés előtt már egy nappal be kell pácolni a húst, de ha ez megvan, már semmi sem tántoríthat el egy kiadós bélszín vacsorától. Húsimádóknak kötelező!
A sütés előtt már egy nappal be kell pácolni a húst, de ha ez megvan, már semmi sem tántoríthat el egy kiadós bélszín vacsorától. Húsimádóknak kötelező!
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
12-24 órával a sütés előtt mosd meg és töröld szárazra a bélszínt.
Tedd a húst egy edénybe, majd szórd meg száraz mustárral és önts rá bőségesen a salátaöntetből is.
Fóliával lezárva tedd hűtőbe a húst a sütésig.
A sütéshez melegítsd elő a grillt a legmagasabb fokozaton 15 percig.
Olajozd be a rácsot és rakd rá a húst 30-45 fokos szögben. A 20 perces sütési idő alatt 6-7 percenként forgasd kicsit a húst a tengelye körül, hogy minden oldala jól átsüljön.
A folytatást itt találod.