- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Bruschetta
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.13
Előételnek, uzsonnának és gyerek zsúrra is ideális fogás a bruschetta, mely gyorsan elkészül és a tavasz frissességét nyújtja minden harapásra. Hideg zöldségek találkoznak a forró és ropogós kenyérrel. Mennyben kötetett frigy.
Előételnek, uzsonnának és gyerek zsúrra is ideális fogás a bruschetta, mely gyorsan elkészül és a tavasz frissességét nyújtja minden harapásra. Hideg zöldségek találkoznak a forró és ropogós kenyérrel. Mennyben kötetett frigy.
Először készítsd el a fokhagymás kenyeret. Ehhez kell egy fokhagymás keverék, amelyet a kenyérre kenhetsz.
Ezt úgy készítheted, hogy 30 ml olívaolajat összekeversz egy gerezd zúzott fokhagymával, 3 g sóval és 2 g borssal, és végül hozzáadod az aprított rozmaringot.
A hozzávalók pontos adataiért, kattints ide.