- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Bulgogi (koreai) pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.28
Ez a pác a koreai konyha egyik gyöngyszemét hozza el a saját kertedbe. A leggyakrabban marhahússal párosított pác ízei összetettek, még sem tolakódóak. Egzotikus jellege ellenére a bulgogi egy nagyon letisztult és könnyen megszerethető fogás.
Ez a pác a koreai konyha egyik gyöngyszemét hozza el a saját kertedbe. A leggyakrabban marhahússal párosított pác ízei összetettek, még sem tolakódóak. Egzotikus jellege ellenére a bulgogi egy nagyon letisztult és könnyen megszerethető fogás.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A szezámmag pirítása után már nincs is más dolgod, mint elkeverni az összes hozzávalót egy mélyebb tálkában.
Addig kevergesd a pácot, amíg a cukor fel nem olvad. Ehhez egy picit melegítheted is a keveréket, de semmiképp ne hagyd forrni.
További tanácsokat az elkészítéshez, itt találsz.