- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Ciabatta burger húsgolyókkal és mozzarellával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.02.27
Készítsd el saját magad a ciabattát és nyűgözd le a vendégeidet a frissen sült pékáruval. A pontos időzítést és kreativitást is igénylő recept vacsorának, uzsonnának, sőt reggelinek is kiváló.
Készítsd el saját magad a ciabattát és nyűgözd le a vendégeidet a frissen sült pékáruval. A pontos időzítést és kreativitást is igénylő recept vacsorának, uzsonnának, sőt reggelinek is kiváló.
A marinara szószt és a kenyértésztát készítsük elő előző nap.
A szószhoz az apróra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, hozzáadjuk a répát és a zellert. Felöntjük a paradicsomlével, sózzuk, borsozzuk, kevés cukrot adunk hozzá. Beleszórjuk a szárított fűszereket is. Használhatunk friss fűszert is, azt a főzés végén tegyük bele.
Folytatásért ide kattints.