- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Csirkés tortilla leves
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.17
A sokszor hirtelen hidegebbre forduló tavaszi időjárás miatt jól esik néha egy meleg leves. Ezúttal tehát egy grillezett leves receptjét hoztuk el nektek, amely még a szeles napokon is gond nélkül elkészül. Gazdag és ízletes leves tortillával.
A sokszor hirtelen hidegebbre forduló tavaszi időjárás miatt jól esik néha egy meleg leves. Ezúttal tehát egy grillezett leves receptjét hoztuk el nektek, amely még a szeles napokon is gond nélkül elkészül. Gazdag és ízletes leves tortillával.
Melegítsd elő a grillt közepes hőfokra, majd kezdd el sütni a csirkecombokat. Ekkor vedd egy kicsit lejjebb a hőfokot és egyszeri megfordítással süsd őket 15-20 percig, amíg át nem sül.
Ekkor vedd le a csirke bőrét és a húst vágd apró darabokra.
Egy nagyobb mély serpenyőben hevíts fel két evőkanál olajat, és add hozzá az apróra vágott hagymát, zellert és a paprikákat. Süsd addig a zöldségeket, amíg majdnem meg nem puhulnak.
Ekkor add hozzá a zúzott fokhagymát, a cilantrót, a köményt és a koriandert, és egy percig süsd őket.
A folytatást itt találod.