- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Curry-s, fahéjas joghurtban pácolt nyúlcomb
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.01
Különleges ízek után kutatsz, akkor fordulj bizalommal a külföldi konyha felé. A csigát, békát is szívesen fogyasztó franciák helyett most jöjjön egy indiai ihletésű nyúl recept, melynek porhanyósságát csak faszenes grillen felszedett füstös aromája múlja felül.
Különleges ízek után kutatsz, akkor fordulj bizalommal a külföldi konyha felé. A csigát, békát is szívesen fogyasztó franciák helyett most jöjjön egy indiai ihletésű nyúl recept, melynek porhanyósságát csak faszenes grillen felszedett füstös aromája múlja felül.
Nem mindenki tud túlléni a nyuszi kedves kinézetén, ezért egyre kevesebb nyúlt fagyasztunk, de nem volt ez mindig így. Ha szeretnéd kipróbálni mit szerettek a nyúlhúson régebben, vágj bele az előkészületekbe.
Előző nap bepácoljuk a nyúlcombokat. Összekeverjük a joghurtot a curry-vel, fahéjjal, (ha van még otthon indiában kedvelt fűszer, pl. római kömény, koriander, curry, az is mehet) sózzuk, borsozzuk, belekeverjük az olívaolajat is. Beleforgatjuk a husit, hűtőbe tesszük.
Folytatásért kattints ide.