- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Fetával töltött grillezett csirkecomb
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.28
Pármai sonkát, vörös pestót és bazsalikomos fetát is tartalmaz az alábbi recept, ezért ha nem szereted a komplex, izgalmas, olaszos ízeket, akkor ne is olvass tovább. Ha itt maradtál, akkor egy bonyolultnak tűnő, de meglepően hamar tálalható fogással szolgálunk.
Pármai sonkát, vörös pestót és bazsalikomos fetát is tartalmaz az alábbi recept, ezért ha nem szereted a komplex, izgalmas, olaszos ízeket, akkor ne is olvass tovább. Ha itt maradtál, akkor egy bonyolultnak tűnő, de meglepően hamar tálalható fogással szolgálunk.
A Pármai sonka szeleteket alufóliára terítjük, majd a csirkecomb filét ráhelyezzük.
A bazsalikom leveleket apróra vágjuk és a fetasajttal összekeverjük és a kiterített csirkecomb filé közepére helyezzük.
Ezután a sajt mellé tesszük a saláta leveleket és az alufóliában, gondosan felgöngyöljük a húst!
Folytatásért kattints ide.