- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Franciás csirkecomb
- írta: Peitli Csilla
- 2017.03.13
A hagyma, a fokhagyma és a babérlevél kölcsönzi a franciás jelleget a csirkének, ami egy picit új oldaláról mutatja be a már jól ismert grillcsirkét. Kísérletező kedvűeknek ajánlott.
A hagyma, a fokhagyma és a babérlevél kölcsönzi a franciás jelleget a csirkének, ami egy picit új oldaláról mutatja be a már jól ismert grillcsirkét. Kísérletező kedvűeknek ajánlott.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Hozzávalók:
4 db csirkecomb
1 db hagyma
4 gerezd fokhagyma
4 kanál fehérborecet
4 db babérlevél
A hagymát és a fokhagymát apróra vágom, hozzárakom a babérlevelet és a borecetet, majd összekeverem.
A csirkecombokat beirdalom, majd beleforgatom a pácba, lefedem és minimum 12 órára hűtőbe teszem.
Elősütöm sütőben, fóliában 200 fokon, 1 órán keresztül. Majd grillrácson fejezem be, miután már jó puha a hús, a grillen szép kérget pirítok rá és hagyom, hogy egy kis füstös ízt is kapjon.
Köretnek vékonyra szelt krumplit grilleztem, de ízlés szerint, ki mit szeret hozzá.
- Ha kedvet kaptál a sütéshez és te is szívesen részt vennél egy több fordulós, tehcnikai és ízbeli tudásra fókuszáló grillversenyen, kezdd azzal, hogy az elsők között kerülsz be a SÉF A RÁCSON idei évadának versenyzői közé.