- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Füstölt csirkés taco
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.11
Könnyed és zöldségekkel szabadon gazdagítható fogás, amely gyors vacsorának tökéletesen beválik. A készen kapható taco burkokat lecserélheted a már szinte mindenhol beszerezhető és sokáig eltartható tortillára, hogy bármikor elővehesd ezt az ételt a tartsolyodból.
Könnyed és zöldségekkel szabadon gazdagítható fogás, amely gyors vacsorának tökéletesen beválik. A készen kapható taco burkokat lecserélheted a már szinte mindenhol beszerezhető és sokáig eltartható tortillára, hogy bármikor elővehesd ezt az ételt a tartsolyodból.
A csirkecombok húsát szedd le a csontról, tépkedd kisebb darabokra, és jó alaposan forgasd meg őket a barbecue szószban.
A hús mellé készíts ananász salsát. Ehhez az ananászt vágd kisebb darabokra, majd keverd össze a magtalanított, aprított chilivel, a lime levével, a mézzel és a finomra vágott koriander zölddel és a snidlinggel.
Ha ez megvan, hagyd pihenni szobahőmérsékleten legalább egy órát, hogy az ízek összeérhessenek.
A folytatást itt találod.