- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Füstölt csuka
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.06
Mikor a kánikulában nincs kedved nehéz ételeket enni vagy készíteni, fordulj bátran a halak felé. Egy friss zöldalátával üdítő étel készülhet ebből a minimális fűszerezettségű halból.
Mikor a kánikulában nincs kedved nehéz ételeket enni vagy készíteni, fordulj bátran a halak felé. Egy friss zöldalátával üdítő étel készülhet ebből a minimális fűszerezettségű halból.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A grillt melegítsd elő körülbelül 110 °C-ra, és a füstölőbe helyezd be az előre áztatott faforgácsot.
Amíg melegszik a grill, készítsd elő a hal bedörzsöléséhez használt keveréket.
Ehhez a cukrot, a kaprot, a sót és a borsot elegyítsd el a citromhéjjal.
A száraz keverékkel a hal mindkét oldalát óvatosan dörzsöld be, majd kezdheted is a lassú füstölést. Legalább egy, másfél órára készülj.
További információkért, kattints ide.