- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Füstölt fasírt
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.09
A grillezéshez nem kellenek különleges alapanyagok vagy soha ki nem próbált egzotikus receptek. A család kedvencei is éppúgy elkészíthetőek grillen, a végeredmény garantáltan eltér majd a sütőben sült változattól: az ízek karakteresebbé válnak.
A grillezéshez nem kellenek különleges alapanyagok vagy soha ki nem próbált egzotikus receptek. A család kedvencei is éppúgy elkészíthetőek grillen, a végeredmény garantáltan eltér majd a sütőben sült változattól: az ízek karakteresebbé válnak.
Készítsd elő a grill a füstöléshez. A hőfokot állítsd be 130-150°C közé, a füstölőfát pedig áztasd be 30 percre.
Egy lábasban melegítsd meg az olajat, majd az előre felvágott zöldségeket, add hozzá a provence-i fűszerkeveréket és a worchesterhire szószt és főzd 10 percig őket. (Vagy amíg megpuhulnak.)
A recept többi részének elolvasásához kattints ide.