- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Füstölt pisztrángkrém tormával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.23
Előételnek és partifalatoknak is jó feltét a füstölt hallal és tormával készített szendvicskrém, mely kevés hozzávalóból pár perc alatt összekeverhető. A füstölt pisztráng házilag készítve a legfinomabb, de tervezhetőbb a fogás, ha készen veszed a halat a krémhez.
Előételnek és partifalatoknak is jó feltét a füstölt hallal és tormával készített szendvicskrém, mely kevés hozzávalóból pár perc alatt összekeverhető. A füstölt pisztráng házilag készítve a legfinomabb, de tervezhetőbb a fogás, ha készen veszed a halat a krémhez.
A kisebb részekre szedett füstölt halat keverd össze a krémsajttal, a majonézzel és a tormával.
A hagymát, a zellert és petrezselymet egy aprítóban vágd apróra, majd add ezt is a halas keverékhez.
Egy fakanállal keverd össze a halas masszát, de ne túl hevesen. A cél, hogy a hal ne törjön össze teljesen, maradjon felismerhető a krémben.
A folytatáshoz kattints ide.