Napi grillreceptünk: Grillezett békacomb mustáros köntösben

Ehhez a különleges alapanyaghoz alig pár fűszer kell, hogy kihozza belőle a legtöbbet. A könnyen kiszáradó békacomb nagyon hamar átveszi az erősebb ízeket, ezért egy kis fokhagymán és mustáron kívül nem is kell más az elkészítéséhez.


Ehhez a különleges alapanyaghoz alig pár fűszer kell, hogy kihozza belőle a legtöbbet. A könnyen kiszáradó békacomb nagyon hamar átveszi az erősebb ízeket, ezért egy kis fokhagymán és mustáron kívül nem is kell más az elkészítéséhez.

Készíts pácot, amihez először is egy aprítóban vágd össze a hagymát és a petrezselymet, majd ezt keverd el az olajjal, a sóval, a mustárral és egy citrom héjával és levével. Ha ez megvan tedd félre, felhasználásig.

Közben készítsd elő a békacombokat. A megtisztított combokat egy rétegben fektesd le egy magasabb falú edénybe, majd öntsd rá a pácot, és pihentesd az ételt 3 óráig.

Amíg pihen a comb, készítsd elő a grillt közepes hőfokra.

A recept további részét itt találod.

Címkék: