Napi grillreceptünk: Grillezett békacombok zöldséges, baconos grillkenyérrel

Békacombot nem könnyű frissen szerezni, de ha szeretnél valami kuriózumot feltenni a grillre, amely nem a fagyasztóládából jön, akkor ez jó választás lesz. Sütési ideje csekély és íze kellemes, de nem tolakodó. Első próbálkozásnak a szokatlan alapanyagok világában pont megfelelő.


Békacombot nem könnyű frissen szerezni, de ha szeretnél valami kuriózumot feltenni a grillre, amely nem a fagyasztóládából jön, akkor ez jó választás lesz. Sütési ideje csekély és íze kellemes, de nem tolakodó. Első próbálkozásnak a szokatlan alapanyagok világában pont megfelelő.

1 kg békacombot fűszerezel frissen őrölt feketeborssal, kevés fokhagymaporral és enyhén sózod fekete Himalája sóval.

A sütés háromnegyed részénél (ami körülbelül a csirkeszárny elkészülési idejével egyezik meg) lekened bbq szósszal és készre sütöd (ez pár perc).

A kenyér előre félig párolt zöldségekből (lehet konzerv is - ehhez nem kell párolás sem) zöldborsóból, zöldbabból, bébirépából és olivaolajon üvegesre vagy kicsit aranybarnára pirított hagymából áll.

A folytatásért kattints ide.

Szereted a grillezést és szívesen megmérettetnéd magad ebben a műfajban? Még nem késő! Kattints, jelentkezz a grillversenyre, és nyerd meg álmaid grillkészülékét a kertedbe!

Címkék: