- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Grillezett csuka mexikói salátával
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.03
Gyakrabban kellene halat készítenünk, mert ennek az ételtípusnak is a grillen a helye. Ez a csuka recept a legjobb példa arra, hogy mit ki lehet hozni egy csontos halból a megfelelő fűszerezés segítségével.
Gyakrabban kellene halat készítenünk, mert ennek az ételtípusnak is a grillen a helye. Ez a csuka recept a legjobb példa arra, hogy mit ki lehet hozni egy csontos halból a megfelelő fűszerezés segítségével.
Melegítsd elő a grillt közepes fokra, amikor felmelegedett, olajozd meg a rácsokat.
Amíg melegszik a grill, készíts egy pácot 2 evőkanál olajból, 5 g sóból és borsból, valamint 2 evőkanál citromléből. Ezzel a páccal kend le óvatosan a filék mindkét oldalát, majd tedd fel sülni.
Zárt fedő mellett 4-5 percig süsd a halat oldalanként.
A recept folytatását ezen az oldalon találod.