- írta: Bácsalmási Katalin
Napi grillreceptünk: Grillezett édesburgonya leves
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.09
A grillezett levesek koránt sem örvendenek akkora népszerűségnek, mint ízük alapján megilletné őket. A füsrös aromák egészen új dimenziókba emelik a sűrű krémleveseket, mint amilyen az édesburgonyából készült változat is. Tégy vele egy próbát!
A grillezett levesek koránt sem örvendenek akkora népszerűségnek, mint ízük alapján megilletné őket. A füsrös aromák egészen új dimenziókba emelik a sűrű krémleveseket, mint amilyen az édesburgonyából készült változat is. Tégy vele egy próbát!
A megpucolt édesburonyát és hagymákat vágd falatnyi darabokra és forgasd össze az olajjal.
A grillt melegítsd elő 200 °C-ra, majd tedd fel a krumpli és a hagymákat sülni egy zöldségkosárban.
30 perc múlva vedd le a megpirult zöldségeket, és tedd őket egy nagyobb lábasba.
Folytatáshoz kattints ide.