- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Grillezett lazac gyümölcsös mártással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.27
A lazac nagyon hálás alapanyag, melyhez többféle ízkombináció is kifejezetten illik. Ezek egyike az édes, savanykás és enyhén csípős ízvilág, amely hagyja érvényesülni a lazac természetes ízét is. gyors és egzotikus fogás.
A lazac nagyon hálás alapanyag, melyhez többféle ízkombináció is kifejezetten illik. Ezek egyike az édes, savanykás és enyhén csípős ízvilág, amely hagyja érvényesülni a lazac természetes ízét is. gyors és egzotikus fogás.
A lazacszeleteket besózzuk, bedörzsöljük az összetört színes borssal. Mindkét oldalát jól átsütjük.
A mangót apró darabokra vágjuk, adunk hozzá feldarabolt narancsot és a feldarabolt poréhagymát. Egészen kevéske chiliporral megszórjuk és egy-két teáskanál olívaolajja meglocsoljuk.
Kíváncsi vagy a többire is és úgy döntöttél te is több halat fogyasztanál, akkor a recept teljes leírását megtalálod itt.