- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Grillezett marhaborda koreai fűszerezéssel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.03.17
Mai ajánlatunk a távol-keleti konyha hagyományainak köszönheti karakterét. A koreai marhaborda fokhagymát, gyömbér, szójaszószt és zöldhagymát is tartamlaz. Íze enyhén édeskés és még azok is bátran tegyenek vele egy próbát, akik nem rajonganak a keleti ízekért.
Mai ajánlatunk a távol-keleti konyha hagyományainak köszönheti karakterét. A koreai marhaborda fokhagymát, gyömbér, szójaszószt és zöldhagymát is tartamlaz. Íze enyhén édeskés és még azok is bátran tegyenek vele egy próbát, akik nem rajonganak a keleti ízekért.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Vágd össze majdnem az összes zöldhagymát (hármat), hat gerezd fokhagymát és a körtét.
Egy aprítóba tedd bele a felvágott hozzávalókat, majd add hozzá a szójaszószt, a rizsecetet, a szezámolajat, az almalét, a reszelt gyömbért, a porcukrot és a sót, borsot. Jól keverd össze.
A kisebb darabokra vágott bordát tedd bele egy zárható zacskóba és öntsd rá az imént elkészített pácot.
Folytatásért kattints ide.