- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Grillezett sajtos szendvics
- írta: Peitli Csilla
- 2016.08.23
Az egyik legegyszerűbb recept, ami grillen csak készülhet, de a nyílt láng olyan ízeket csalogat elő ebből a pár hozzávalós szendvicsből, ami mindenki kedvencévé teszi a grillezett sajtos szendvicset. Ami ráadásul ízlés szerint variálható is.
Az egyik legegyszerűbb recept, ami grillen csak készülhet, de a nyílt láng olyan ízeket csalogat elő ebből a pár hozzávalós szendvicsből, ami mindenki kedvencévé teszi a grillezett sajtos szendvicset. Ami ráadásul ízlés szerint variálható is.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
A sütőt kapcsold alacsony hőfokra, majd a grillrácsot cseréld le egy serpenyőre. Vagy tedd a serpenyőt a rácsra.
Az egyik szelet kenyeret kend meg vékonyan a mustárral és tedd rá az általad kiválasztott sajtot. Végül jöhet a másik szelet kenyér a tetejére.
A szendvicset tedd kicsit félre és üsd fel a tojást egy kis edénybe. Add hozzá a tejet és kicsit habosítsd fel a keveréket.
A szendvics mindkét oldalát mártsd bele a tojásos keverékbe, majd tedd át rögtön a kivajazott serpenyőbe sülni.
Egy-két perc alatt megbarnul az alsó oldal, ekkor fordítsd meg és süsd készre a szendvicset.
Amikor mindkét oldala aranybarnává válik és a sajt is megolvad, tálalhatod is a gyors finomságot
A hozzávalók pontos leírását itt találod.