- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Grillezett spárga
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.07
Igazi friss, tavaszi köret készülhet a grillezett spárga és a sonka találkozásából. Ropogós, ízes falatok, amelyek előételként és a főfogás mellé, köretként is tálalhatóak. Az elkészítése igen gyors, de az eredmény hosszú ideig megmarad az emlékezetedben.
Igazi friss, tavaszi köret készülhet a grillezett spárga és a sonka találkozásából. Ropogós, ízes falatok, amelyek előételként és a főfogás mellé, köretként is tálalhatóak. Az elkészítése igen gyors, de az eredmény hosszú ideig megmarad az emlékezetedben.
Melegítsd elő a grillt közepes hőfokra (körülbelül 10 perc).
A spárgákat öblítsd le hideg vízzel, és távolítsd el a fás végeket.
Olívaolajjal kend le a spárgákat, és süsd őket 8 percig. Egyszer fordítsd meg őket.
A recept folytatását a www.grillreceptek.hu oldalon találod.