- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Héjában sült, hasselback krumpli
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.06
Kissé időigényes, de csalafinta, látványos és laktató köret készül a hasselback krumpliból. Új krumpliból készül a legjobb változat, ami az előkészítés után mehet is fel rögtön a grillre, ahol már további beavatkozást nem igényel.
Kissé időigényes, de csalafinta, látványos és laktató köret készül a hasselback krumpliból. Új krumpliból készül a legjobb változat, ami az előkészítés után mehet is fel rögtön a grillre, ahol már további beavatkozást nem igényel.
A grillt melegítsd elő közepes hőfokra.
A krumplit készítsd elő. Ehhez először alaposan sikáld le a héját, de pucolni nem kell.
Minden egyes krumplit vágj fel úgy, hogy legyezőalakot kapj. Ehhez szeleteld fel vékony szeletekre, de a legalján ne vágd át a krumplit, így az egész egyben marad.
A folytatást a www.grillreceptek.hu-n találod.