- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Karamellizált hagymás-kecskesajtos feltét
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.18
A kecskesajt erős ízét ellensúlyozza a karamellizált hagyma édessége, melyek együttesen egy kellemes puha, kémes állagot adnak ki. A köretként vagy vegetáriánus főételként is fogyasztható fogás a bazsalikon illata fűszerezi.
A kecskesajt erős ízét ellensúlyozza a karamellizált hagyma édessége, melyek együttesen egy kellemes puha, kémes állagot adnak ki. A köretként vagy vegetáriánus főételként is fogyasztható fogás a bazsalikon illata fűszerezi.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Egy nagyobb serpenyőt helyezz fel a közepes hőfokra előmelegített grillre, majd dobd bele a vajat, és öntsd mellé az olívaolajat is.
Amikor elvegyül egymással, és jól felforrósodik a két zsiradék, dobd az edénybe a vastag szeletekre vágott hagymát, és néhányszor megkeverve süsd 5 percig.
Ezután vedd alacsonyra a grill hőmérsékletét, és süsd addig a hagymát így, míg megpuhul és aranybarnává változik. Ne aggódj, ha nem végzel hamar, ez a fázis akár 40 percig is eltarthat.
A recept folytatását, itt találod.