- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Kecskesajttal töltött cukkini tekercs
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.23
Lassan elkezdenek beérni az első zsnege cukkinik, amelyek szinte kikövetelik a figyelmet. A cukkini remek grillapalanyag, szépen sül és látványos fogások készíthetőek belőle percek alatt. Egy ilyen receptet koztunkk el neked, amiben a zöldség mellett a kecskesajt kapja a főszerepet.
Lassan elkezdenek beérni az első zsnege cukkinik, amelyek szinte kikövetelik a figyelmet. A cukkini remek grillapalanyag, szépen sül és látványos fogások készíthetőek belőle percek alatt. Egy ilyen receptet koztunkk el neked, amiben a zöldség mellett a kecskesajt kapja a főszerepet.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Melegítsd elő a grill közepes hőmérsékletre.
A cukkinit hosszában vágd fel fél centiméteres darabokra, majd olajjal kend le mindkét oldalát.
Egy csipetnyi sózás után helyezd fel a cukkini szeleteket a grillre és süsd őket oldalanként négy percig.
Eközben egy kis tálkában keverd össze a kecskesajtot sóval, borssal, az olajjal, a kakukkfűvel és a felaprított szárított paradicsommal.
A recept folytatását, itt találod.