Napi grillreceptünk: Kiterített csirke grillezett babbal

A kiterített csirkét előkészíteni a legnehezebb, a sütése már nem követel magának annyi figyelmet. Ha nincs rotiserrie szettet vagy nem vagy ismerős a használatával, grillcsirke helyett készítsd kiterítve a ropogós bőrű csirkehúst.


A kiterített csirkét előkészíteni a legnehezebb, a sütése már nem követel magának annyi figyelmet. Ha nincs rotiserrie szettet vagy nem vagy ismerős a használatával, grillcsirke helyett készítsd kiterítve a ropogós bőrű csirkehúst.

Készítsd elő a keget, a hőfokot állítsd 150°C-ra, és a diffúzor edényt töltsd meg vízzel, majd karikázd bele a citromot.

A kiterített csirkét készítsd elő: vágd félbe a gerince mentén és a mellrészt finoman nyomd le a tenyereddel, hogy besüppedjen a combok közé. Ha ez megvan, a paprikát dörzsöld bele a csirke bőrébe.

A csirkét tedd egy alufólia tálcára, majd szórd meg a felkarikázott hagymával.

A többi instrukcióért kattints ide.

Séf a Rácson - A Döntő! Élő grillverseny és grillshow május 7-én, a MAXCity Design+ Kiállítás és Vásáron.

Címkék: