- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Kiterített csirke grillezett babbal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.05
A kiterített csirkét előkészíteni a legnehezebb, a sütése már nem követel magának annyi figyelmet. Ha nincs rotiserrie szettet vagy nem vagy ismerős a használatával, grillcsirke helyett készítsd kiterítve a ropogós bőrű csirkehúst.
A kiterített csirkét előkészíteni a legnehezebb, a sütése már nem követel magának annyi figyelmet. Ha nincs rotiserrie szettet vagy nem vagy ismerős a használatával, grillcsirke helyett készítsd kiterítve a ropogós bőrű csirkehúst.
Készítsd elő a keget, a hőfokot állítsd 150°C-ra, és a diffúzor edényt töltsd meg vízzel, majd karikázd bele a citromot.
A kiterített csirkét készítsd elő: vágd félbe a gerince mentén és a mellrészt finoman nyomd le a tenyereddel, hogy besüppedjen a combok közé. Ha ez megvan, a paprikát dörzsöld bele a csirke bőrébe.
A csirkét tedd egy alufólia tálcára, majd szórd meg a felkarikázott hagymával.
A többi instrukcióért kattints ide.