- írta: Peitli Csilla
Napi grillreceptünk: Köményes rák
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.17
A kömény és a rák nagyon jó páros. Ez az ízesítő eltűnteti a rák erős tenger-ízét, ezért olyanok is bátran fogyaszthatják, akik nem rajonganak a túlzottan "halas" aromáért. A grillen pirított falatnyi rákok gyorsan elkészülnek, ezért vendégváróknak is ideálisak.
A kömény és a rák nagyon jó páros. Ez az ízesítő eltűnteti a rák erős tenger-ízét, ezért olyanok is bátran fogyaszthatják, akik nem rajonganak a túlzottan "halas" aromáért. A grillen pirított falatnyi rákok gyorsan elkészülnek, ezért vendégváróknak is ideálisak.
Egy kisebb edényben keverj össze minden hozzávalót a rák kivételével.
A tisztított rákokat helyezd egy zárható zacskóba, majd öntsd rá a pácot.
Zárd le a zacskót, és jól rázd össze, hogy a pác mindenhol egyenletesen beborítsa a rákokat., majd hagyd állni 15-30 percig.
A recept további instrukcióit itt találod.